Rukiinen kanapihvi ja juustoinen kasvislisäke

Rukiinen kanapihvi ja juustoinen kasvislisäke

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Näkkileipämuruilla kuorrutetut Kananpojan Minuuttipihvit ovat mukavalla tavalla erilaista tarjottavaa. Pyöräytä pannulla broilerin seuraksi herkullinen kasvislisäke ja ryyditä se fetajuustolla.

20 min

5-8 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g

6 näkkileipäviipaletta
mustapippuria myllystä
2 munaa
öljyä tai voita paistamiseen

Kasvis-juustolisäke:
1 iso kesäkurpitsa
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
150 g sokeriherneenpalkoja
3 rkl rypsiöljyä paistamiseen
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl fariinisokeria
2-3 rkl soijakastiketta
200 g feta- tai salaattijuustoa

n. 100 g maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria myllystä
1 dl hienonnettua persiljaa


Resepti

Ota Kananpojan Minuuttipihvi® huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.

Laita näkkileivät pieneen pussiin ja nuiji lihanuijalla muruiksi tai käytä tehosekoitinta. Kaada muruset lautaselle ja rouhi joukkoon mustapippuria. Riko munat lautaselle ja käännä Minuuttipihvit ensin siinä ja sitten näkkileipämuruissa. Paista pihvit kuumassa pannussa öljyssä tai voissa molemmin puolin.

Valmista kasvis-juustolisäke. Leikkaa kesäkurpitsa isoiksi tikkumaisiksi paloiksi. Suikaloi paprikat ja leikkaa sokeriherneenpalot vinoviipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla tai paistokasarissa ja lisää kasvikset, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele kasviksia hetken aikaa. Lisää pannulle fariinisokeri, soijakastike ja lopuksi vielä feta- tai salaattijuustokuutiot. Kuumenna kokonaisuus.

Sekoita maustamattoman tuorejuuston joukkoon mustapippuria ja hienonnettua persiljaa. Tarjoa lämmin kasvislisäke rapeiden Minuuttipihvien ja persilja-tuorejuuston kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen