Salviapesto-kanapasta

Salviapesto-kanapasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen valmiiksi paistetut fileepalat ovat mureita ja suoraan käyttövalmiita herkullisia broilerinfileitä, joista valmistat helposti monenlaista syötävää. Tämä maistuva pasta valmistuu muutamassa minuutissa, kun käytät pastana tuorepastaa. Tämä resepti on tuotettu yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.

25 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut fileepalat 200 g

1 ½ l vettä
1 tl suolaa
250 g fettucine-tuorepastaa
1 rkl rypsiöljyä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
135 g salviapestoa
mustapippuria myllystä
100 g fetajuustoa

Koristeluun:

salviaa


Resepti

Kiehauta vesi ja suola. Lisää fettucine-tuorepasta ja anna kiehua noin kolme minuuttia ja valuta.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu salottisipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää mukaan puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja freesaa hetki. Lisää joukkoon salviapesto ja Kariniemen paistetut fileepalat. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta joukkoon fetajuusto. Sekoita lopuksi joukkoon valutettu pasta. Koristele annos tuoreella salvialla ja tarjoa.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.