Santun kanapasta
Mieto, kermainen broilerikastike on erityisesti lasten makuun. Voit käyttää kauden mukaan joko tuoreita tai säilykepersikoita. Tämä 11-vuotiaan Santeri Alhon laatima resepti on Suomen paras suikalekokki -kilpailun satoa.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
400 g persikkaa
1 dl ruokakermaa
100 g juustoraastetta (esim. Grana Padano)
oliiviöljyä
vähän currya
suolaa
pippuria
tagliatelle-pastaa
Resepti
Lämmitä öljy pannulla, lisää kanasuikaleet ja ruskista ne. Fileesuikaileden kypsyessä paloittele persikat. Mausta kana suolalla, pippurilla ja hitusella currya. Kaada pannule myös persikat ja ruokakerma. Lisää vielä raastettu juusto. Anna ruoan hautua, mutta älä liikaa, ettei persikka mene mössöksi.
Tarjoile kanakastike tagliatellen tai oman suosikkipastasi kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen