Savukalkkuna-nuudelikeitto
Tämä helppo nuudelikeitto valmistuu hetkessä ja sopiikin siksi erinomaisesti vaikkapa arki-iltojen pelastukseksi.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
500 g Kariniemen Aito Savusauna kalkkunafilee 130 g
1 sipuli
2 paprikaa
2 valkosipulinkynttä
puolikas punainen chili
rypsiöljyä
2 tl punaista currytahnaa
1 prk (4 dl) kookosmaitoa
8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
3 levyä nuudeleita
2 kevätsipulin vartta
(suolaa tarvittaessa)
tuoretta korianteria
Resepti
1. Pilko sipuli, kuutioi paprikat ja hienonna valkosipulit.
2. Paista kasviksia öljyssä kattilassa, kunnes ne pehmenevät.
3. Lisää joukkoon punainen currytahna sekä viipaloitu chili ja paista hetki.
4. Lisää kookosmaito, vesi ja kanaliemikuutio. Anna kiehua pari minuuttia.
5. Lisää kuutioitu kalkkunafilee ja murra joukkoon nuudelit.
6. Anna keiton kiehua pari minuuttia. Viimeistele tuoreella korianterilla ja tarjoile maalaisleivän kanssa.
-
Laktoositon