Savustetut kanansiivet
Kanan voi savustaa helposti myös grillissä, kiitos savustuspalojen. Lue ohjeet tarkkaan ja katso myös #kananiksi: Näin savustat kanaa grillissä, niin pääset herkuttelemaan savuisilla broilerinsiivillä.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan Liekkisiivet® 700 g
savustuspaloja
Kastike:
1 dl kylmää voita
1 dl Texas Pete kastiketta tai muuta vahvaa ja etikkaista chilikastiketta
Resepti
Poista siivet pakkauksesta ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Asettele savustuspalat folionyytissä kaasugrillin ritilän reunalle ja sytytä grillin polttimet.
Grillaa siipiin kaunis pinta ritilän toisella reunalla, välillä käännellen. Sammuta polttimet siipien alta. Laita grillin kansi kiinni.
Säädä päälle oleva poltin niin, että grilli pysyy n. 125-135-asteisena. Anna siipien savustua ja kypsyä n. 45 minuuttia suljetun kannen alla, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
Kastike:
Kuumenna siipikastike ja vatkaa kylmä voi joukkoon.
Pyöräytä kypsät siivet kulhossa kastikkeen kanssa ja tarjoile heti.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen