Sisilialainen kana-pastasalaatti
Valmiiksi kypsennetyistä Kananpojan Sisäfileistä valmistat helposti täyttävän broilerisalaatin. Viimeistele makuelämys itse tehdyllä salaattikastikkeella.
4 annosta
Valmistusaineet
2-3 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g
500 g kuivapastaa
1 kpl kurkku
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rasia (150 g) ituja
1 ruukku rucola-salaattia
erilaisia vihreitä yrttejä esim. basilika, persilja
1 dl kylmäpuristettua oliivi- tai rypsiöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria
Resepti
Keitä pasta al denteksi suolatussa vedessä ja jäähdytä se sitten nopeasti kylmällä vedellä. Valuta pasta huolellisesti. Leikkaa kurkku pitkittäin paloiksi ja poista siitä siemenet, jotta salaatista ei tule liian vetinen. Suikaloi kurkku ja aurinkokuivatut tomaatit. Viipaloi Kananpojan Sisäfileet sopiviksi suupaloiksi. Sekoita pasta, kurkut, idut ja aurinkokuivatut tomaatit isossa kulhossa. Lisää rucola, yrtit ja sisäfileepalat joukkoon. Sekoita öljy ja punaviinietikka pienessä kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada öljyseos salaatin päälle ja sekoita huolellisesti.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen