Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Sitruuna-parmesaani-kanavartaat

Sitruuna-parmesaani-kanavartaat

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Valmiiksi maustetut kanavartaat ovat helppoa grillattavaa ja niiden pariksi sopii nopeasti grillissä tiristetty salaatti.

20 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpojan delipihvi sitruuna-parmesaani 490 g

¾ tl suolaa
¾ tl mustapippuria
1 rkl oliiviöljyä
4 sydänsalaattia
2 rkl oliiviöljyä
3-4 dl paahdettuja, kuorittuja cashewpähkinöitä


Resepti

Pyyhi pihvien pinta kuivaksi ja paloittele ne 3-4 osaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Työnnä broileripalat vartaisiin ja sivele pinnalle öljyä. Paista grillissä välillä käännellen, kunnes broileri on kypsää (6-7 minuuttia).

Huuhtele ja valuta sydänsalaatit ja leikkaa ne pituussuunnassa kahtia. Voitele leikkuupinnat öljyllä ja grillaa salaatit.  Rouhi cashewpähkinät ja ripottele ne salaattien päälle.

Tarjoa vartaat sitruuna-parmesanikastikkeen ja paistetun salaatin kanssa.

  • Gluteeniton Gluteeniton