Sitruunaiset kananpojan fileepihvit ja grillattua kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

Sitruunaiset kananpojan fileepihvit ja grillattua kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Sitruunalla ja pippureilla maustettu Kananpojan fileepihvi on nimensä mukaisesti ISO. Kaverina tarjoiltava kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaatti on mainio lisuke kauniina kesäpäivänä grillatun kananpojan vierellä.

40 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Iso fileepihvi Sitruuna & Pippuri oliiviöljy 500 g

Grillattu kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaatti:

1 kesäkurpitsa
n. 50 g vuohenjuustoa
1 suippopaprika
3 rkl oliiviöljyä
½ pnt lehtipersiljaa
½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Viipaloi kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi ja grillaa viipaleisiin kaunis väri kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja siirrä sivuun jäähtymään hetkeksi. Grillaa suippopaprika kokonaisena, kunnes se on kauniin grillatun värinen (saa olla reilusti grillattu). Viipaloi grillattu paprika ja silppua lehtipersilja. Laita grillatut kesäkurpitsaviipaleet sekä paprika kulhoon. Sekoita mukaan murustettu vuohenjuusto, sitruunan kuori sekä mehu, silputtu lehtipersilja ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

Grillaa Kananpojan Iso fileepihvi grillissä keskilämmöllä noin 4-5 minuuttia per puoli, kunnes Kananpoika on mehevän kypsää ja kauniisti grillaantunut. Anna Kananpojan vetäytyä viitisen minuuttia. Leikkaa vetäytynyt fileepihvi ja tarjoa se grillatun kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaatin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.