Sitruunaiset kanapihvit ja täytetyt portobellosienet
Kepeän kesäinen ateria syntyy broilerista. Herkullisen mureat sitruuna-oliiviöljy Minuuttipihvit, upeat kesäporkkanat ja lempeä parsa saavat seurakseen täytetyt portobellosienet.
3-4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g
1 sitruuna lohkoina
3-4 isoa portobellosientä
1 punainen paprika
2 valkosipulinkynttä
½ punainen chilipaprika
2 rkl oliiviöljyä
2 dl kypsää riisiä
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
1 dl parmesaanijuustoa raasteena
Lisäksi:
1 l vettä
ripaus suolaa
100-150 g vihreää miniparsaa
3-4 kesäporkkanaa
50 g voita
½ tl rakuunaa
Resepti
Ota Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Leikkaa sitruuna lohkoiksi. Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista aineksia hetki. Lisää joukkoon kypsä riisi, mustapippuria ja suolaa. Kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää lopuksi joukkoon parmesaaniraaste ja tarkista maku. Mausta vielä tarvittaessa. Lusikoi täyte sienten sisään ja nosta sienet grilliin.
Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää suola, miniparsat ja puolitetut kesäporkkanat. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Sekoita joukkoon sulatettua voita ja rakuunaa.
Grillaa kasvikset vielä kevyesti grillissä ennen tarjoilua.
Grillaa Minuuttipihvit ja sitruunalohkot molemmin puolin ja nauti ateria heti.
Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/kesa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen
-
Vähärasvainen