Smoky Joe Chicken Burger
Kanahampurilainen valmistuu tänä kesänä maukkaimmin Kananpojan Smoky Joe Burgerfileestä. Mureutettu fileepihvi sopii täydellisesti sämpylöiden väliin. Kun väliin laittaa vielä sinihomejuustoa, kasviksia ja jalapenomajoneesia, ei mikään voi mennä pieleen.
4 annosta
-
Grilliin
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan Burgerfilee Smoky Joe 320 g
4 kpl burgerisämpylöitä (esim. potato bun)
1 suippopaprika
1 salaattisipuli
170 g Valio AURA® sinihomejuustoa
jääsalaattia
Jalapenomajoneesi:
200 g majoneesia
5 säilykejalapenoa
1 rkl vihreää Tabascoa
1 valkosipulinkynsi raastettuna
Resepti
Surauta jalapenomajoneesin ainekset sauvasekoittimella sileäksi. Halkaise suippopaprika pituussuunnassa kahtia ja poista siemenet. Leikkaa sipuli paperinohuiksi viipaleiksi.
Grillaa paprikoita kuumassa grillissä kymmenisen minuuttia tai niin, että saat niihin kunnolla väriä.
Grillaa burgerfileitä grillissä keskilämmöllä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kananpoika on kypsää ja kauniisti paistunut. Nosta loppuvaiheessa sinihomejuusto fileiden päälle, jotta juusto ehtisi hieman sulaa. Anna vetäytyä hetki.
Leikkaa grillattu paprika noin 5 sentin paloiksi.
Kuumenna burgerisämpylät grillissä molemmin puolin ja täytä ne jalapenomajoneesilla, salaatilla, salaattisipulilla, grillatulla paprikalla sekä tietysti kananpojan fileellä ja sinihomejuustolla. Nauti.