Southern fried chicken burger

Southern fried chicken burger

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Leivitetty ja rapeaksi paistettu Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® rakastaa pehmeää burgeribriossia ja raikasta jäävuorisalaattia. Nappaa talteen myös maailman helpoin tapa tehdä itse oikein kunnon burgerimajoneesi!

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® leivitetty 600 g

4 briossisämpylää
jäävuorisalaattia
1 tomaatti
suolakurkkuviipaleita

Burgerimajoneesi:

1 kananmuna
1 rkl siiderietikkaa
½ rkl Dijon-sinappia
1 valkosipulin kynsi
2 dl rypsiöljyä
3 rkl ketsuppia
1 rkl makeita suolakurkkuja hienonnettuna
1 tl sokeria
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Mittaa kaikki burgerimajoneesin ainekset kapeaan ja korkeareunaiseen astiaan. Laita sauvasekoittimen terä astian pohjaan ja ala sekoittamaan samalla terää hitaasti ylöspäin nostaen, kunnes majoneesi on täysin emulgoitunut paksuksi kastikkeeksi.

Viipaloi tomaatti ja revi salaatti paloiksi. Paista leivitetyt Minuuttipihvit reilussa määrässä rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi ja rapsakan kypsiksi. Kuumenna sämpylät ja voitele pohja ja kansi burgerimajoneesilla. Kokoa burgerit ja nauti!