Sveitsinleike kanasta
Herkullisen Cordon Bleun eli sveitsinleikkeen saat Kananpojan Minuuttipihveistä. Broilerin makua täydentävät Emmental-juusto ja ylikypsä kinkku.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g
valkopippuria myllystä
12 viipaletta HK Ylikypsää saunapalvikinkkua
8 reilua viipaletta punaleimaista Emmental-juustoa
1 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 dl murskattuja Corn Flakes -muroja
2 rkl voita
2 rkl rypsiöljyä
Resepti
Painele Minuuttipihvejä hieman ohuemmiksi ja mausta ne kevyesti valkopippurilla. Taittele kinkku- ja juustoviipaleet pihvien keskelle ja taita pihvit taskuiksi. Mittaa vehnäjauhot lautaselle, vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa ja mittaa muromurska kolmanteen astiaan. Pyöritä pihvit ensin vehnäjauhossa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi muromurskassa. Paista pihvit voi-öljyseoksessa keskilämpöisellä pannulla 4-5 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kypsiä.
Tarjoile perunoiden ja salaatin kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen