Syksyinen kanakiusaus
Mitä tänään ruoaksi? Ihanan kermaisen sienikiusauksen loihdit helposti kanajauhelihasta. Päivällisen kypsyessä uunissa jää sinulle aikaa vaikka herkullisen jälkiruoan valmistukseen.
4 annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g
1 kg peruna-sipulisekoitusta, pakaste
100 g sieniä esim. kantarelleja
4 dl ruokakermaa
100 g tuorejuustoa esim. kantarelli
1 tl suolaa
2 tl kuivattua timjamia
Resepti
Ruskista Kananpojan Jauheliha pannulla tilkassa rypsiöljyä ja lisää loppuvaiheessa joukkoon sienet. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Kaada peruna-sipulisekoitus voideltuun uunivuokaan ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen