Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Tandoorikana ja kurkkuraita

Tandoorikana ja kurkkuraita

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpoika on helppo maustaa mieleisekseen erilaisilla maustekastikkeilla tai -tahnoilla, kuten valmiilla tandooritahanalla. Pian uunista leijailee ihana tuoksu, joka houkuttaa ruokailijat intialaisen kanaherkun ääreen.

100 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpoika N.1,3 kg

2 dl ruokajugurttia
4-6 rkl valmista tandooritahnaa

Kurkkuraita:
puolikas kurkku raastettuna
4 dl maustamatonta jugurttia
pieni pala tuoretta inkivääriä raasteena tai hieman inkiväärijauhetta tuoretta tai kuivattua minttua


Resepti

Poista broileri pakkauksestaan ja levitä sen pinnalle kauttaaltaan tandooritahna. Anna kanan maustua jääkaapissa mielellään yön yli, tai ainakin muutaman tunnin.

Kypsennä broileria 175 asteessa uunissa noin 1 ½ tuntia ja valmista sillä aikaa raita. Raasta ensin kurkku hienoksi ja purista siitä ylimääräinen neste pois. Sekoita kurkkuraasteeseen maustamatonta jugurttia, ripaus inkivääriä ja minttua makusi mukaan.

Tarjoa tandoori-broilerin kanssa viilentävää kurkkuraitaa ja naanleipiä tai patonkia.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.