Teriyaki-kanawok
Kariniemen fileesuikaleista valmistuu vaikkapa kanawokki suitsait sukkelaan! Paista vain suikaleet sekä valkosipuli kypsiksi, lisää joukkoon teriyaki-kastike ja seesamiöljy. Tarjoa nuudeleiden kera ja viimeistele korianterilla. Ei se sen vaikeampaa ole!
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g
200 g wokkivihanneksia (pakaste)
½ dl teriyaki-kastiketta
2 tl seesamiöljyä
2 valkosipulinkynttä viipaloituina
½ ruukkua korianteria
200 g nuudeleita
Resepti
Paista suikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä seesamiöljyä kauniin värisiksi. Lisää pannulle valkosipuli sekä wokkivihannekset ja jatka hetki freesausta. Keitä nuudeli pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Silppua korianteri. Sekoita kanan joukkoon teriyaki-kastike, kypsät ja valutetut nuudelit sekä korianteri. Tarjoa.
-
Laktoositon