Texmex-kanakeitto
Tulinen texmex-keitto on mainio pakkaspäivän herkkuruoka. Voit tarjota broilerikeiton kanssa mausteisia nachoja tai dipata siihen pehmeitä tortilloja.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
2 rkl rypsiöljyä
1-2 rkl tacomaustetta
1 iso sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen paprika
500 g paseerattua tomaattia
6 dl vettä
mustapippuria myllystä
380/230 g Kidneypapuja, valutettuna
250 g säilyke- tai pakastemaissia, valutettuna
Lisäksi:
tuoretta korianteria
(smetanaa tai ranskankermaa)
Resepti
Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Käsittele sillä välin kasvikset. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika.
Kuumenna öljy kattilassa. Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää tacomauste, sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä paprikasuikaleet. Kääntele hetki. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mustapippuria myllystä.Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää ne keittoon ja kuumenna.
Tarkista maku. Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria.
Tarjoa halutessasi seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen
-
Vähärasvainen