Texmex-kanakeitto

Texmex-kanakeitto

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tulinen texmex-keitto on mainio pakkaspäivän herkkuruoka. Voit tarjota broilerikeiton kanssa mausteisia nachoja tai dipata siihen pehmeitä tortilloja.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g

2 rkl rypsiöljyä
1-2 rkl tacomaustetta
1 iso sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen paprika
500 g paseerattua tomaattia
6 dl vettä
mustapippuria myllystä
380/230 g Kidneypapuja, valutettuna
250 g säilyke- tai pakastemaissia, valutettuna 

Lisäksi:
tuoretta korianteria
(smetanaa tai ranskankermaa)


Resepti

Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. 
Käsittele sillä välin kasvikset. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika.
Kuumenna öljy kattilassa. Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää tacomauste, sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä paprikasuikaleet. Kääntele hetki. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mustapippuria myllystä.Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää ne keittoon ja kuumenna.

Tarkista maku. Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria.
Tarjoa halutessasi seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen