Thaimaalainen kana-nuudeliwokki
Wokit ovat nopea tapa ruokkia isompikin porukka. Lisää vain kasviksia ja nuudeleita, niin samasta kanasta riittää useammalle. Tuoreet yrtit kruunaavat tämän broileriruoan, joten käytä niitä reilusti!
2-3 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan fileesuikale maustamaton 400 g
2 rkl öljyä
1 porkkana suikaleina
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
pieni pala inkivääriä hienonnettuna
100 g mungin ituja
100 g kevätsipulia hienonnettuna
1 limen mehu ja kuori
3 rkl soijakastiketta
2 rkl ruokosokeria
1 kpl punaista chiliä siemenet poistettuna ja suikaloituna
korianteria
vettä
100 g nuudeleita
Resepti
Kiehauta vesi ja laita nuudelit kiehuvan veden joukkoon. Sammuta liesi ja anna nuudeleiden kypsyä muutama minuutti. Valuta nuudelit ja jätä ne sivuun odottamaan hetkeksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää kanan joukkoon porkkanasuikaleet, valkosipuli, inkivääri ja chili. Kääntele aineksia kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle mungidut, soijakastike, ruokosokeri, limen raastettu kuori ja mehu. Lisää ruokaan vielä hienonnettu kevätsipuli ja kypsennetyt nuudelit. Valmis wokki odottaa syöjiään!
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen