Thaimaalainen kananuudelisalaatti

Thaimaalainen kananuudelisalaatti

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Valmista herkullinen broilerisalaatti nopeasti Minuuttipihveistä ja nuudeleista. Kasviksilla saat salaattiin helposti väriä.

15 min

2-3 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g

rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
n. 200 g munanuudeleita
n. 400 g mieleisiäsi kasviksia (esim. sokeriherneitä, porkkanasuikaleita, paprikasuikaleita, bambunversoja tai neulapapuja)
¼ tuore ananas pieninä kuutioina (tai 1 prk pieniä säilykeananaspaloja)
1 punainen miedohko chili ohuina renkaina

Kastike:
½ dl ananasmehua
½ dl (palmu)sokeria
½ dl riisiviinietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
1 rkl rypsiöljyä
½ limen mehu
pala tuoretta inkivääriä raastettuna
1-2 valkosipulinkynttä murskattuna
½ tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
½ tl sambal oelek -chilitahnaa
hienonnettua lehtipersiljaa
1 tl perunajauhoja


Resepti

Sekoita kastikkeen ainekset perunajauhoja lukuun ottamatta kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää perunajauhot vesitilkkaan ja sekoita ne kastikkeeseen samalla sekoittaen. Älä keitä! Anna kastikkeen jäähtyä.

Keitä nuudelit miedosti suolalla maustetussa vedessä jäähdytä ne.  Ryöppää kasvissuikaleet nopeasti kiehuvassa vedessä ja jäähdytä ne sitten nopeasti kylmällä vedellä. Sekoita kastike, kasvikset ja ananaspalat nuudelien joukkoon ja anna maustua pihvien grillaamisen ajan

Kuivaa Minuuttipihvien pintaa talouspaperilla ja sipaise siihen hieman rypsiöljyä. Grillaa Minuuttipihvit kuumassa grillissä molemmin puolin ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Asettele nuudelisalaatti vadille ja lisää salaatin päälle muutamaan osaan leikatut Minuuttipihvit. Koristele ruoka vielä chilirenkailla ja tuoreella korianterilla.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen