Thaimaalaiset kanalihapullat
Broileripyörykät aasialaiseen tapaan tuovat sopivaa vaihtelua hittikanaruoaksi nousseiden Kariniemen Kanapullien rinnalle. Korppujauhojen sijasta tässä reseptissä tuodaan kanapulliin koostumusta kookosmaidossa pehmitetyllä leivällä. Kun varaat tarpeeksi Kariniemen Kananpojan Jauhelihaa, saat kanapyöryköistä helposti maittavan ruoan isommallekin porukalle.
4-6 annosta
-
Uuniin
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kalkkunan jauheliha 400 g
3 viipaletta vaaleaa leipää
1 dl kookosmaitoa
3 kevätsipulin vartta hienonnettuna (tai pieni sipuli kuutioituna)
1 dl hienonnettuja korianterin lehtiä
1 dl sweet chili -kastiketta
½ tl suolaa
Resepti
Anna leipäviipaleiden pehmetä hetki kookosmaidossa ja sekoita kaikki aineet huolellisesti keskenään. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa vähintään 30 min. Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä öljytyin käsin. Paista pyörykät pannulla n. 10 min välillä käännellen tai 225-asteisessa uunissa 15 min. Tarjoile esimerkiksi nuudelin ja wok-kasvisten kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon