Thaimaalaiset kanalihapullat

Thaimaalaiset kanalihapullat
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Broileripyörykät aasialaiseen tapaan tuovat sopivaa vaihtelua hittikanaruoaksi nousseiden Kariniemen Kanapullien rinnalle. Korppujauhojen sijasta tässä reseptissä tuodaan kanapulliin koostumusta kookosmaidossa pehmitetyllä leivällä. Kun varaat tarpeeksi Kariniemen Kananpojan Jauhelihaa, saat kanapyöryköistä helposti maittavan ruoan isommallekin porukalle.

30 min

4-6 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan jauheliha 400 g

3 viipaletta vaaleaa leipää
1 dl kookosmaitoa
3 kevätsipulin vartta hienonnettuna (tai pieni sipuli kuutioituna)
1 dl hienonnettuja korianterin lehtiä
1 dl sweet chili -kastiketta
½ tl suolaa


Resepti

Anna leipäviipaleiden pehmetä hetki kookosmaidossa ja sekoita kaikki aineet huolellisesti keskenään. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa vähintään 30 min. Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä öljytyin käsin. Paista pyörykät pannulla n. 10 min välillä käännellen tai 225-asteisessa uunissa 15 min. Tarjoile esimerkiksi nuudelin ja wok-kasvisten kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon