Tomaattinen kana-basilikapasta
Tämä pasta syntyy muutamasta raaka-aineesta todella nopeasti ja maistuu herkulliselta. Kananpojan delisuikaleet on helppo tuote monipuoliseen broilerikokkaukseen.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 kpl Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
1 rkl rypsiöljyä
300 g nauhapastaa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl tuoreita basilikanlehtiä
1 rasia kirsikkatomaatteja
mustapippuria myllystä
Resepti
Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle suikaleet ja kypsennä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää mukaan puolitetut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.
Kypsennä nauhapasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisen ajan. Valuta pasta lävikössä ja kaada suikaleseoksen joukkoon.
Raasta pastan päälle parmesaania. Sekoita joukkoon basilikanlehtiä. Rouhaise päälle vielä mustapippuria myllystä.
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen