Tomaattinen kana-basilikapasta

Tomaattinen kana-basilikapasta

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tämä pasta syntyy muutamasta raaka-aineesta todella nopeasti ja maistuu herkulliselta. Kananpojan delisuikaleet on helppo tuote monipuoliseen broilerikokkaukseen. 

20 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g

1 rkl rypsiöljyä
300 g nauhapastaa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl tuoreita basilikanlehtiä
1 rasia kirsikkatomaatteja
mustapippuria myllystä


Resepti

Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle suikaleet ja kypsennä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää mukaan puolitetut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.

Kypsennä nauhapasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisen ajan. Valuta pasta lävikössä ja kaada suikaleseoksen joukkoon.

Raasta pastan päälle parmesaania. Sekoita joukkoon basilikanlehtiä. Rouhaise päälle vielä mustapippuria myllystä.

  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen