Tomaattinen kana-kaalikeitto
Herkullisen, höyryävän kanakeiton teet helposti Kananpojan fileesuikaleista. Monipuoliset mausteet tekevät broilerikeitosta todellisen makuelämyksen!
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g
1 sipuli kuutioituna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
1 porkkana tikkuina
½ - 1 punainen chili hienonnettuna
400 g kirsikkatomaatteja
1 rkl sokeria
1 l vettä
1 tl korianterijauhetta
1 tl paprikajauhetta
½ tl jauhettua juustokuminaa
ripaus cayennepippuria
suolaa ja mustapippuria
1 paprika suikaleina
pätkä purjoa suikaleina
½ kiinankaali suikaloituna
n. 100g sulatejuustoa
tuoretta korianteria
Resepti
Kuullota sipulikuutioita kattilassa pienen öljytilkan kera. Lisää joukkoon valkosipuli, porkkanatikut ja chili. Jatka kuullottamista vielä hetki ja kaada päälle kirsikkatomaatit, sokeri ja vesi. Anna poreilla hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.
Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla öljyn kera ja lisää joukkoon mausteet. Jatka vielä hetki ruskistamista, niin mausteiden aromit pääsevät oikeuksiinsa.
Lisää kiehuvan keittopohjan joukkoon fileesuikaleet, kiinankaali, paprika ja purjo. Anna keiton kiehua 10 minuuttia ja sekoita joukkoon sulatejuusto. Tarkista vielä suolan riittävyys ja lisää joukkoon korianteri juuri ennen tarjoilua.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia