Toscanalainen kanapata
Tämä toscanalainen kananpoika valmistuu tuossa tuokiossa, joten se sopii mainiosti myös kiireiseen arkeen. Lisukkeeksi sopii hyvin riisi, mutta voit yhtä hyvin tarjota kananpojan myös pastan tai vaikkapa perunoiden kera.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
2 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi oliivi-pesto 350 g
150 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl kivettömiä kalamata-oliiveja
2 dl kanalientä
2 dl kuohukermaa
2 valkosipulinkynttä
3 rosmariininoksaa
1 tl Maizenaa
1 rkl sitruunamehua
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
1 ruukku basilikaa
30 g tuoretta pinaattia
Resepti
Ruskista Minuuttipihvit tilkassa rypsiöljyä molemmin puolin. Lisää pannulle rosmariininoksat, hienonnettu valkosipuli, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita maissitärkkelys kermaan. Freesaa hetki ja lisää pannulle kanaliemi ja kerma. Kiehauta ja anna kiehua, kunnes kastike kiehahtaa ja on sopivan paksua.
Lisää pannulle lopuksi basilikan- ja pinaatinlehdet sekä sitruunamehu. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa kanapata esimerkiksi riisin ja raikkaan salaatin kera.
-
Gluteeniton