Toscanalainen panzanellasalaatti

Toscanalainen panzanellasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tämä salaatti on kuin lämmin tuulahdus Toscanasta. Erityisen hyväksi sen tekee valmiiksi kypsä Kananpojan Grillifilee, jonka voi tarjoilla siltään tai vaikka grillattuna.

30 min

1-2 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Kypsät grillifileet 460 g

2 viipaletta ciabattaa tai muuta vaaleaa leipää
kourallinen eri värisiä pikkutomaatteja puolitettuna
2 rkl kapriksia
½ pieni punasipuli ohueksi viipaloituna
8 laadukasta anjovista
3 rkl punaviinietikkaa
n. 1 dl oliiviöljyä + 2 rkl paistamiseen
½ pnt basilikaa revittynä
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Poista pakkauksen kartonkikääre. Lämmitä rintafileitä muovipakkauksessaan mikrossa 3 minuuttia. Poista rintafileet pakkauksesta ja paista niihin kaunis pinta vaahtoavassa voi-öljy seoksessa.

Revi ciabatta pieniksi suupaloiksi ja paahda pannulla pienessä määrässä oliiviöljyä rapeaksi.

Sekoita tomaatit, kaprikset ja punasipuliviipaleet kulhossa. Lisää joukkoon oliiviöljy, punaviinietikka, suola ja pippuri. Anna maustua hetken aikaa. Huom. kaikkea lientä ei tarvitse käyttää salaattiin.

Lisää kulhoon sardellit, revitty basilika ja paahdetut leipäpalat. Sekoita varovasti ja tarjoa heti.

  • Laktoositon Laktoositon