Trooppinen kanapasta
Lempeän herkulliset hunajasuikaleet tekevät broileripastasta eksoottisen makuelämyksen. Tarjoa helppo arkiruoka päivälliseksi tai lounaaksi tuoreiden yrttien kanssa.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g
2 rkl öljyä
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 tl hienonnettua habaneroa tai chilipaprikaa hienonnettuna
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 kesäsipulia varsineen tai 1 iso sipuli hienonnettuna
1 tl currya
2 dl kookosmaitoa + 1 rkl vehnäjauhoja
200 g mangopaloja
Lisäksi:
1 l vettä
250 g pastaa (penne)
½ tl suolaa
Resepti
Kuumenna öljy pannulla ja paista suikaleet kauttaaltaan. Lisää joukkoon inkivääri, habanero tai chilipaprika, valkosipuli ja sipuli. Mausta currylla. Kääntele hetki.
Sekoita kookosmaidon joukkoon vehnäjauhot ja lisää neste pannulle. Anna kiehua hiljalleen välillä hämmennellen noin viisi minuuttia. Lisää lopuksi mangopalat ja kuumenna.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja tarjoa kastikkeen kanssa sekoitettuna tai erikseen.
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen