Tulinen grillimakkaraleipä tuorepaprikasalsaa

Tulinen grillimakkaraleipä tuorepaprikasalsaa

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

No nyt on leipä, jossa on reilusti makua. Tulinen kanagrillimakkara ja tuorepaprikasalsa paiskaavat kättä valkosipulivoilla aateloidun hapanleivän päällä. Huh huh kuinka hyvää!

30 min

2-4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Tulinen Chorizo grillimakkara 260 g

4 viipaletta hapanjuurileipää
2 valkosipulinkynttä
2 rkl voita

Tuorepaprikasalsa:

1-2 suippopaprikaa
2 valkosipulinkynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 punainen chili
1 ruukku korianteria
1 rkl punaviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria


Resepti

Grillaa suippopaprikat kauttaaltaan kauniin grillatun värisiksi ja anna jäähtyä. Silppua valkosipulinkynsi ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi tomaatti ja silppua korianteri. Sekoita tomaatti, valkosipuli, etikka ja oliiviöljy keskenään. Anna maustua kymmenisen minuuttia. Kuutioi grillattu paprika ja sekoita se tomaatin joukkoon. Viimeistele salsa suolalla, mustapippurilla ja korianterilla.

Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 8 minuuttia välillä käännellen. Silppua valkosipuli. Laita voi ja valkosipulisilppu pieneen kattilaan ja sulata voi. Voitele leivät valkosipulivoilla ja grillaa nopeasti molemmin puolin.

Kokoa leiville grillatut makkarat ja paprikasalsaa. Nauti.

  • Laktoositon Laktoositon