Tulinen grillimakkaraleipä tuorepaprikasalsaa
No nyt on leipä, jossa on reilusti makua. Tulinen kanagrillimakkara ja tuorepaprikasalsa paiskaavat kättä valkosipulivoilla aateloidun hapanleivän päällä. Huh huh kuinka hyvää!
2-4 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Buffalo grillimakkara 260 g
4 viipaletta hapanjuurileipää
2 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
Tuorepaprikasalsa:
1-2 suippopaprikaa
2 valkosipulinkynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 punainen chili
1 ruukku korianteria
1 rkl punaviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Resepti
Grillaa suippopaprikat kauttaaltaan kauniin grillatun värisiksi ja anna jäähtyä. Silppua valkosipulinkynsi ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi tomaatti ja silppua korianteri. Sekoita tomaatti, valkosipuli, etikka ja oliiviöljy keskenään. Anna maustua kymmenisen minuuttia. Kuutioi grillattu paprika ja sekoita se tomaatin joukkoon. Viimeistele salsa suolalla, mustapippurilla ja korianterilla.
Grillaa makkaroita keskilämmöllä noin 8 minuuttia välillä käännellen. Silppua valkosipuli. Laita voi ja valkosipulisilppu pieneen kattilaan ja sulata voi. Voitele leivät valkosipulivoilla ja grillaa nopeasti molemmin puolin.
Kokoa leiville grillatut makkarat ja paprikasalsaa. Nauti.
-
Laktoositon