Tulinen kananpojan kasvisvuoka

Tulinen kananpojan kasvisvuoka

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kesän grillikausi on hyvässä vauhdissa. Vaikka et olisikaan supergrillaaja, voit valmistaa herkkuaterian myös helposti. Tähän ruokaan voit mainiosti kätkeä jääkaapin jämäkasvikset ja vaikka kypsät perunat paloiteltuina. Mikäli grilli ei nyt ole käsillä, voit valmistaa ruoan myös uunissa. Kariniemen Kananpojan Kypsät Liekkifileet ovat valmiiksi kypsennettyjä. Riittää, että otat niihin grillissä tai uunissa kauniin värin pintaan paistamalla molemmin puolin. Tuote on nimensä veroinen. Liekkifileissä on mukana tulinen kypsennyksen aikana kertynyt liemi täynnä voimakasta makua, joka antaa muullekin ruoalle upean maun. Hyödynnä liemi ruoanvalmistuksessa. Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Liekki sisäfileet 400 g

200 g pieniä terttutomaatteja
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 mieto punainen chili
3 valkosipulinkynttä
2-3 rkl oliiviöljyä

Pinnalle:

parmesaanijuustoa
tuoretta oreganoa tai muuta yrttiä


Resepti

Huuhtele tomaatit ja laita ne grillin- tai uuninkestävään vuokaan. Paloittele kesäkurpitsa ja punainen paprika. Hienonna chilipaprika ja kuoritut valkosipulinkynnet. Pirskota pinnalle hieman oliiviöljyä. Avaa Kariniemen Kananpojan Kypsät Liekkifileet paketistaan ja valuta vuokaan paketista tuleva liemi. Grillaa tai kypsennä noin 10 minuuttia välillä kasviksia sekoitellen tai kunnes kasvikset alkavat hieman pehmetä. Nosta pinnalle Liekkifileet ja kuumenna tai grillaa niitä erikseen. Paloittele halutessasi viipaleiksi. Raasta pinnalle hieman parmesaanijuustoa ja ripottele päälle tuoretta oreganoa tai muuta yrttiä.

Vinkki! Voit käyttää ruoassa myös feta- tai salaattijuustoa. Sekoita se joukkoon loppuvaiheessa ja kuumenna.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon