Tulinen kanapihvi, mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous

Tulinen kanapihvi, mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
  • Grilliin

    Grilliin

  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Kypsennä ruoka uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna aterian vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.
  • Sekoita oliiviöljy ja chilitahna keskenään. Ota Minuuttipihvi® huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista ja sivele ne oliiviöljy-chilitahnalla.
  • Grillaa pihvit kuumassa grillissä tai paista pannulla 1-2 minuuttia molemmin puolin.
  • Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi, hienonna valkosipuli.
  • Kuumenna öljy pannulla ja kääntele aineksia hetki kuumassa pannussa.
  • Lisää vesi, kiehauta ja sitten sammuta levy. Lisää couscous pannulle ja anna sen turvota muutaman minuutin ajan.
  • Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria ja lisää oliiviöljy. Sekoita, kunnes seos on irtonaista.
  • Tarjoa herkullinen kasvis-couscous kananpojan ja mango-tomaattisalsan kanssa.

Mango-tomaattisalsa

  • Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna punasipuli ja kuutioi kuorittu mango. Sekoita sen jälkeen ainekset keskenään.
  • Mausta seos chilipaprikalla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa lopuksi sekaan korianteri ja tarkista maku.

Kokeile reseptejä