Tulinen kanapihvi, mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous
Marinoi Kananpojan Minuuttipihvi® chili-oliiviöljyssä! Marinadi itsessään tuo jo Välimeren kielellesi, mutta mango-tomaattisalsan ja kasvis-couscousin kanssa makuelämys on taattu. Tämä marokkolainen on broileriresepti on todellakin kokeilemisen arvoinen.
4-6 annosta
-
Liedelle
-
Grilliin
Valmistusaineet
1 pkt (6-8 kpl) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl chilitahnaa esim. Sambal oelek
öljyä grilliparilan voiteluun
Mango-tomaattisalsa:
2-3 isoa tomaattia
1 punasipuli
1 tuore mango
1 tl punaista chilipaprikaa pieninä kuutioina
2 tl sokeria
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
½ ruukkua tuoretta korianteria
Kasvis-couscous:
2 rkl öljyä
½ kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1-2 valkosipulin kynttä
3 dl vettä
3 dl couscousia
½ kasvisliemikuutio
reilusti mustapippuria myllystä
½ dl oliiviöljyä
Resepti
Sekoita oliiviöljy ja chilitahna keskenään. Ota Minuuttipihvi® huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista ja sivele ne oliiviöljy-chilitahnalla. Grillaa pihvit kuumassa grillissä tai paista pannulla 1-2 minuuttia molemmin puolin
Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna punasipuli ja kuutioi kuorittu mango. Sekoita sen jälkeen ainekset keskenään. Mausta seos chilipaprikalla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa lopuksi sekaan korianteri ja tarkista maku.
Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi, hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kääntele aineksia hetki kuumassa pannussa. Lisää vesi, kiehauta ja sitten sammuta levy. Lisää couscous pannulle ja anna sen turvota muutaman minuutin ajan. Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria ja lisää oliiviöljy. Sekoita, kunnes seos on irtonaista.
Tarjoa herkullinen kasvis-couscous kananpojan ja mango-tomaattisalsan kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen