Tulisempi Kariniemen Kanatikka

Tulisempi Kariniemen Kanatikka

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Kanapata tikka masala on paistonkestävässä rasiassa myytävä valmis uunituote. Entistä maistuvamman saat siitä lisäämällä ruokaan kuumennuksen jälkeen kermaa, korianteria ja tietysti chiliä.

60 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanapata Tikka Masala 700 g

200 g / 165 ml kookoskermaa
1 punainen chili
nippu tuoretta korianteria


Resepti

Kypsennä Kanakormaa 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Hienonna sillä aikaa korianteri ja leikkaa chili ohuiksi renkaiksi.

Sekoita kanakorman joukkoon kookoskerma ja jatka kypsentämistä vielä 15 minuuttia. Koristele korianterilla ja chilirenkailla ja tarjoile keitetyn basmatiriisin kera. 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen