Välimeren tuulihatturulla
Lähdin reseptissäni yhdistelemään erilaisia välimerellisiä aineksia. Ranskalaisia klassikoita maustettuna Italian ja Kreikan tuulilla.
20 viipaletta annosta
-
Uuniin
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
Rulla:
125g margariinia
2½ dl vehnäjauhoja
5 dl vettä
1 tl leivinjauhetta
3 munaa
Täyte:
2-3 kpl Kariniemen kananpojan minuuttipihvejä
200g fetajuustoa
200g valkosipulin makuista tuorejuustoa
Kourallinen tuoretta timjamia
Sitruunaa
Oliiviöljyä
Resepti
Rulla:
Sulata rasva kattilassa ja vispaa jauhot sekaan. Lisää vesi kolmessa osassa ja sekoita kierrevatkaimella tasaiseksi. Voit käyttää myös sähkövatkainta halutessasi. Ota kattila hellalta ja sekoita joukkoon leivinjauhe. Lisää munat yksitellen ja hyvin sekoittaen. Levitä seos tasaisesti syvälle, leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mitä leveämpi levy, sen pidempi rulla ja enemmän viipaleita. Paista 225 asteessa uunissa n. 25-30 minuuttia. Ota levy pois pelliltä ja annan jäähtyä.
Täyte:
Purista puolikkaan sitruunan mehu kananpojan minuuttipihvien päälle ja paista ne kypsäksi oliiviöljyssä. Hienonna kypsät pihvit, sekä feta ja sekoita ne tuorejuuston sekaan. Pilko vielä timjami ja lisää se täytteeseen.
Levitä täyte levyn etualalle, jätä loppureunasta viitisen senttiä tyhjäksi. Kääri rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Tarjoa esimerkiksi osana juhlien noutopöytää.
Kolkytplus äiti kolmelle kokkaa fiiliksellä La Petite Princess -blogissa, eikä osaa noudattaa reseptejä. Yleensä mikään ei mene kuin Strömsössä – lifestyleä sekin.
Täältä löytyy tämä resepti.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia