Valkosipulinen kanapasta

Valkosipulinen kanapasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Iloisia uutisia valkosipulin ystäville! Kariniemen valkosipulisuikaleet ovat jälleen valmiita maustamaan niin arkisia kuin juhlavampiakin kanaherkkuja. Tähän broileripastaan on lisätty vielä ekstratujaus valkosipulia luomaan vahvan valloittava aromi.

20 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g

400 g pappardelle pastaa
½ dl neitsytoliiviöljyä
n. 400g kiinankaalia
40 g kuorittuja hasselpähkinöitä rikottuna
3 valkosipulinkynttä ohuina lastuina
1 punainen chili pieninä kuutioina
½ tl suolaa
yhden appelsiinin kuori raastettuna
1 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
1 dl parmesaania raastettuna
mustapippuria myllystä


Resepti

Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kaalista kova kantaosa ja suikaloi kaali. Kuumenna tilkka öljyä korkeareunaisessa pannussa ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Nosta suikaleet pannulta ja kuumenna pannu uudelleen. Lisää pannulle loput öljystä sekä pähkinät ja pähkinöiden hieman ruskistua. Lisää joukkoon valkosipulilastut, chilikuutiot, suola ja kaali. Sekoittele kunnes kaalista irronnut neste on lähes kokonaan haihtunut. Sekoita joukkoon kanasuikaleet, appelsiininkuori, lehtipersilja ja pasta. Sekoittele kunnes pasta on kuumentunut. Jaa pasta lautasille ja viimeistele mustapippurilla ja parmesaanilla.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon