Valkosipulinen kanapasta

Valkosipulinen kanapasta

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kaalista kova kantaosa ja suikaloi kaali.
  • Kuumenna tilkka öljyä korkeareunaisessa pannussa ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Nosta suikaleet pannulta ja kuumenna pannu uudelleen.
  • Lisää pannulle loput öljystä sekä pähkinät ja pähkinöiden hieman ruskistua.
  • Lisää joukkoon valkosipulilastut, chilikuutiot, suola ja kaali. Sekoittele kunnes kaalista irronnut neste on lähes kokonaan haihtunut.
  • Sekoita joukkoon kanasuikaleet, appelsiininkuori, lehtipersilja ja pasta. Sekoittele kunnes pasta on kuumentunut. Jaa pasta lautasille ja viimeistele mustapippurilla ja parmesaanilla.

Kokeile reseptejä