Vietnamilainen kana-papayasalaatti
Valmista illanistujaisiin ruokaisa broilerisalaatti, joka saa hedelmäisen makunsa papayasta ja sitruunamehusta. Aasialaishenkiseen tarjottavaan sopivat terveelliset kanafileet kypsennät nopeasti pannulla.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli 500 g
2 ruukkua salaattia, esim. rucolaa ja jääsalaattia
1 tlk papayaa tai 2 kpl tuoretta
½ kurkku
1 punasipuli
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
suolaa ja mustapippuria
Resepti
Paista sisäfileet kullanruskeiksi tilkassa oliiviöljyä. Ota kypsät fileet syrjään ja valmista sitten salaatti. Kuutioi kurkku ja viipaloi punasipuli. Valuta tölkkipapayat ja pyöräytä ne sekaisin seesaminsiementen kanssa. Pese ja revi salaatti. Sekoita salaatin joukkoon kurkku, punasipuli ja seesami-papayat. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla sekä oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Annostele lämpimät, paloitellut kanafileet salaatin päälle ja nauti.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen