Vietnamilainen kana-papayasalaatti

Vietnamilainen kana-papayasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Valmista illanistujaisiin ruokaisa broilerisalaatti, joka saa hedelmäisen makunsa papayasta ja sitruunamehusta. Aasialaishenkiseen tarjottavaan sopivat terveelliset kanafileet kypsennät nopeasti pannulla.

15 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi valkosipuli 500 g

2 ruukkua salaattia, esim. rucolaa ja jääsalaattia
1 tlk papayaa tai 2 kpl tuoretta
½ kurkku 
1 punasipuli 
2 rkl seesaminsiemeniä 
2 rkl oliiviöljyä 
½ sitruunan mehu 
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Paista sisäfileet kullanruskeiksi tilkassa oliiviöljyä. Ota kypsät fileet syrjään ja valmista sitten salaatti. Kuutioi kurkku ja viipaloi punasipuli. Valuta tölkkipapayat ja pyöräytä ne sekaisin seesaminsiementen kanssa. Pese ja revi salaatti. Sekoita salaatin joukkoon kurkku, punasipuli ja seesami-papayat. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla sekä oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Annostele lämpimät, paloitellut kanafileet salaatin päälle ja nauti.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen