Vietnamilaista kanaa ja kiinankaalia

Vietnamilaista kanaa ja kiinankaalia

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Vietnamilainen broileriateria valmistuu helposti ja soveltuu mainiosti myös urheilijoille.

15 min

2-3 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g

2 rkl seesamiöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
150 g kiinankaalia tai paksoita
4 tomaattia
2-3 rkl soijakastiketta
(½-1 d vettä)
2 rkl seesaminsiemeniä


Resepti

Kuumenna seesamiöljy wokkipannussa. Paistan Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja hienonnettua chilipaprikaa. Kääntele hetki.

Leikkaa paksoista kanta. Mikäli paksoi on suuri, leikkaa lehtiä pituussuunnassa hieman kapeammiksi. Lisää paksoi ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes paksoi alkaa kutistua. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja lisää pannuun. Mausta soijakastikkeella. Lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä. Anna kiehua hetki ja ripottele valmiin annoksen päälle seesaminsiemeniä. 

Tarjoa tuoksuvan jasmiiniriisin kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Kevytsuolainen Kevytsuolainen
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen