Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu

Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu
400 g
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Veitsimureutettu miedosti suolattu Kariniemen kalkkunan fileepihvi. Sisältää 3 pihviä.

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä n.15 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 200 °C:ssa n. 15 min. Mausta halutessasi esim. yrteillä.

 

Valmistusaineet

suomalainen kalkkunanfilee (90%), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen