
Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu 400 g
Kariniemen kalkkunan fileepihvi miedosti suolattuna. Mieto suolaus tekee pihvistä mehevän. Lisää vain mausteet oman maun mukaan. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.
-
Uuniin
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä n.15 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 200 °C:ssa n. 15 min. Mausta halutessasi esim. yrteillä.
Valmistusaineet
suomalainen kalkkunanfilee (90%), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen