Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu

Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu
400 g
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen kalkkunan fileepihvi miedosti suolattuna. Mieto suolaus tekee pihvistä mehevän. Lisää vain mausteet oman maun mukaan. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä n.15 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 200 °C:ssa n. 15 min. Mausta halutessasi esim. yrteillä.

 

Valmistusaineet

suomalainen kalkkunanfilee (90%), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen