
Kariniemen Kalkkunan Fileerulla, perinteinen 1 kg
Kariniemen kalkkunan fileerulla on rintafileestä valmistettu, verkotettu, uunivalmis rulla. Helppo vaihtoehto juhlapyhien tai viikonloppujen aterioille. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.
-
Uuniin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia.Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 o C).Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.
Valmistusaineet
suomalainen kalkkunan filee (75 %), vesi, lisätty suola (1,1 %), kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperämaa Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen