
Kariniemen Kalkkunan Sisäfilee pesto-merisuola n. 600 g
Pestolla ja merisuolalla maustetut maukkaat Kariniemen kalkkunan sisäfileet. Sopii myös juhlavampaan ruoanlaittoon. Sisältää 2 sisäfilettä.
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista sisäfileet uunissa kypsäksi 200 °C n. 30-40 min.
Valmistusaineet
suomalainen kalkkunanfilee (76 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, sitruuna, mustapippuri, basilika), aromit (mm. maapähkinä, oliiviöljy, juusto), jodioitu suola, maissirae, pinaatti, merisuola, kasvikuitu (psyllium, herne), sitruunamehujauhe. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen