Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kalkkunan sisäfilee pesto-merisuola

Kariniemen Kalkkunan sisäfilee pesto-merisuola
n. 600 g

icon star empty
icon star empty
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Pestolla ja merisuolalla maustetut maukkaat Kariniemen  kalkkunan sisäfileet. Sopii myös juhlavampaan ruoanlaittoon. Sisältää 2 sisäfilettä.

  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista sisäfileet uunissa kypsäksi 200 °C n. 30-40 min.

 

Valmistusaineet

suomalainen kalkkunanfilee (76 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, sitruuna, mustapippuri, basilika), aromit (mm. maapähkinä, oliiviöljy, juusto), jodioitu suola, maissirae, pinaatti, merisuola, kasvikuitu (psyllium, herne), sitruunamehujauhe. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.