Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpoika

Kariniemen Kanalassa kuoriutunut kananpoika
N.1,3 kg
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star empty
Arvostele!

Hyvä syntyy hyvästä. Kanalassa kuoriutuneet kananpojat syntyvät suoraan kanalan pehmoiselle pehkulle. Kuluttajapakattu kokonainen maustamaton kananpoika.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus. Nosta broileri uunivuokaan tai pane paistopussissa uunipannulle. Kypsennä broileri kypsäksi 175 ° C n. 1 h 30 min, kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C. Paloittele broileri veitsellä irrottamalla ensin koipi- ja siipipalat ja sen jälkeen rintafileet luita myöten. Voit kypsentää broilerin myös valmiiksi paloiteltuna.

Valmistusaineet

suomalainen broileri (100%). RUNSASPROTEIININEN. Alkuperä Suomi.

  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.