Kariniemen Kananpoika maustamaton

Kariniemen Kananpoika maustamaton
n. 1,3 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!
  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus. Mausta. Nosta broileri uunivuokaan tai pane paistopussissa uunipannulle. Kypsennä broileri kypsäksi 175 °C n. 1 h 30 min, kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C. Paloittele broileri veitsellä irrottamalla ensin koipi- ja siipipalat ja sen jälkeen rintafileet luita myöten. Voit kypsentää broilerin myös valmiiksi paloiteltuna.

 

Valmistusaineet

suomalainen broileri (100 %). Runsasproteiininen. Alkuperämaa Suomi.

 

  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 608 kJ / 145 kcal
  • Rasva: 7,3 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 2,2 g
  • Hiilihydraatit: 0 g
    • josta sokereita 0 g
  • Proteiini: 20 g
  • Suola: 0,13 g

Laktoosi 0 g/100 g
Tuotenumero 2221
EAN 2391222100004

Reseptivinkkejä: