Kariniemen Kananpojan Fileeperhonen miedosti suolattu

Kariniemen Kananpojan Fileeperhonen miedosti suolattu
470 g
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kananpojan filee perhosleikattuna on helppo täyttää maukkaaksi taskuksi kasviksilla tai tuorejuustolla oman mieltymyksen mukaan. Miedosti suolattu pihvi takaa mehevyyden. Fileeperhonen on nopeaa grillattavaa myös isona pihvinä – mausta oman maun mukaan. Pakkauksessa on 3 fileeperhosta.

 

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä n. 10 - 15 min välillä käännellen tai paista ne unissa 220 C° n. 15 min.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerinfilee (90 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen