
Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja 1 kg
Kariniemen Kananpojan fileepihvi hunaja on suosittu maku koko perheelle. Fileepihvi kypsyy nopeasti pannulla, uunissa ja sopii erinomaisesti myös grillattavaksi. Rasiassa 5-8 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Uuniin
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista pihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä 5 -10 min kummaltakin puolen tai paista ne uunissa 220 – 250 °C:ssa n. 10 – 15 min.
Valmistusaineet
suomalainen broilerinfilee (73 %), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,7 %, jodioitu suola, sokeri, maissimaltodekstriini, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, valkosipuli), aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen