
Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja 1 kg
-
Uuniin
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista pihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä 5 -10 min kummaltakin puolen tai paista ne uunissa 220 – 250 °C:ssa n. 10 – 15 min.
Valmistusaineet
suomalainen broilerinfilee (71 %), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,6 %), glukoosi, maissitärkkelyssiirappi, lisätty suola (0,9 %),aromit (mm. sipuli), mausteet (curry, paprika, mustapippuri, valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), väri (kurkumiini). LAKTOOSITON. GLUTEENITON.RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen