Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja

Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja
1 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan fileepihvi hunaja on suosittu maku koko perheelle. Fileepihvi kypsyy nopeasti pannulla, uunissa ja sopii erinomaisesti myös grillattavaksi. Rasiassa 5-8 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista pihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä 5 -10 min kummaltakin puolen tai paista ne uunissa 220 – 250 °C:ssa n. 10 – 15 min.

Valmistusaineet

suomalainen broilerinfilee (73 %), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,7 %, jodioitu suola, sokeri, maissimaltodekstriini, mausteet (mm. mustapippuri, paprika, valkosipuli), aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen