Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan fileepihvi marinoitu

Kariniemen Kananpojan fileepihvi marinoitu
n. 1,2 kg

icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kesällä grillataan isolla porukalla. Dynopakattu kananpojan fi leepihvi on maustettu pehmeän mausteisesti. Mustapippuri & kevyt valkosipuli pitävät huolen, että pihvit maistuvat koko seurueelle.

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi grillissä tai paistinpannussa tilkassa öljyä n. 10 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 220-250°C 10-15 min.

Valmistusaineet

suomalainen broilerinfilee (75 %), vesi, rypsiöljy, väkiviinaetikka, jodioitu suola, maissimaltodekstriini, mausteet (mm. valkopippuri, valkosipuli, kardemumma, inkivääri, kurkuma, mustapippuri), sokeri, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit (paprika). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 409 kJ / 98 kcal
  • Rasva: 3,0 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 0,4 g
  • Hiilihydraatit: 1,3 g
    • josta sokereita 0,5 g
  • Proteiini: 16 g
  • Suola: 0,80 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä:

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.