Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli

Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli
450 g

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan fileesuikale pehmeällä valkosipulimarinadilla. Fileesuikaleella saa nopeasti monenlaisia maistuvia kanaruokia ja esimerkiksi kanapastaa. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min välillä käännellen.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerinfilee (73 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, väkiviinaetikka, mausteet (mm. valkosipuli, inkivääri, valkopippuri, mustapippuri, kurkuma, kardemumma), maissimaltodekstriini, sokeri, aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen