
Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli 450 g
Kariniemen Kananpojan fileesuikale pehmeällä valkosipulimarinadilla. Fileesuikaleella saa nopeasti monenlaisia maistuvia kanaruokia ja esimerkiksi kanapastaa. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Liedelle
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min välillä käännellen.
Valmistusaineet
suomalainen broilerinfilee (73 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, väkiviinaetikka, mausteet (mm. valkosipuli, inkivääri, valkopippuri, mustapippuri, kurkuma, kardemumma), maissimaltodekstriini, sokeri, aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen