
Kariniemen Kananpojan Grilliboxi n. 1,7 kg
-
Uuniin
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista tuote pakkauksesta. GRILLISSÄ: Grillaa miedolla lämmöllä koipi- ja reisipaloja 30 - 40 min ja siipipaloja 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä. Voit helpottaa grillausta esikypsentämällä paloja mikronkestävässä vuoassa: koipi- ja reisipalat n. 10 min, siipipalat n. 5 min. Voit esikypsentää paloja myös uunissa 175 °C 15 - 20 min. UUNISSA: Kypsennä palat uunissa 200 °C 40 - 50 min.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin koipi-, reisi- ja siipipala (81 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. valkopippuri, paprika, sipuli, chili, mustapippuri, kurkuma, cayenne, inkivääri, korianteri), lisätty suola (0,7 % ), sokeri, punajuurimehutiiviste, maltodekstriini, aromit (mm. valkosipuli), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), kasvikuitu (psyllium, herne), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). LAKTOOSITON, GLUTEENITON, RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen