
Kariniemen Kananpojan Grilliboxi n. 1,7 kg
Kariniemen Kananpojan grilliboxissa on luullisia koipi-, reisi- ja siipipaloja maukkaaksi grillimarinadilla maustettuna. Grilliboxi on omiaan kesän grillaukseen. Herkulliset, naposteltavat kanapalat sopivat myös uunissa tai airfryerilla kypsennettäväksi. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Uuniin
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista tuote pakkauksesta. GRILLISSÄ: Grillaa miedolla lämmöllä koipi- ja reisipaloja 30 - 40 min ja siipipaloja 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä. Voit helpottaa grillausta esikypsentämällä paloja mikronkestävässä vuoassa: koipi- ja reisipalat n. 10 min, siipipalat n. 5 min. Voit esikypsentää paloja myös uunissa 175 °C 15 - 20 min. UUNISSA: Kypsennä palat uunissa 200 °C 40 - 50 min.
Valmistusaineet
broilerin koipi-, reisi- ja siipipala (81%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. sipuli, paprika, mustapippuri, valkopippuri), jodioitu suola, sokeri, punajuurimehutiiviste, maltodekstriini, aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen