
Kariniemen Kananpojan Grillicombo Ribs Yakitori&Pikkupihvi Hickory Brown Sugar n. 1,1 kg
Kananpojan Grillicombossa on kahta herkullisesti pintamaustettua tuotetta ja siitä riittää vähän isommallekin porukalle. Kananpojan ribs on luullinen, erittäin lihaisa pala, jossa on Yakitori-mauste japanilaiseen tapaan. Kananpojan pikkupihvi on luuttomasta paistiosasta leikattu pieni grilliin sopiva pihvi. Pikkupihvin makuna amerikkalaiseen tapaan Hickory Brown Sugar.
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ribs Yakitori:
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Grillissä: grillaa ribsit miedolla lämmöllä 20-30 min, kunnes ne ovat kypsiä.
Pikkupihvi Hickory brown sugar:
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Grillissä: grillaa pikkupihvit miedolla lämmöllä n.10 min, kunnes ne ovat kypsiä.
Valmistusaineet
Ribs Yakitori:
suomalainen broilerin reisipala (88 %), vesi, aromit, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. sipuli, mustapippuri, musta valkosipuli), jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaine (ksantaanikumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.
Pikkupihvi Hickory brown sugar:
suomalainen broilerin reisiliha (83 %), vesi, rypsiöljy, fariinisokeri, sokeri, mausteet (mm. paahdettu sipuli, valkosipuli, chili, mustapippuri), jodioitu suola, aromit (mm. savu), maissimaltodekstriini, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen