Kariniemen Kananpojan grillimakkara

Kariniemen Kananpojan grillimakkara
260 g

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen grillimakkara on valmistettu suomalaisesta antibioottivapaasta kananpojasta ja lihaa siinä on peräti 90%. Se on mehevä grillimakkara, jolle makua antaa aito lihaliemi. Nauti sellaisenaan grillattuna tai valmista kanaisa makkarakeitto tai -kastike. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.

  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Valmistusaineet

suomalainen broilerinliha, suomalainen broilerinnahka, kanaliemi (kananluut, vesi, sipuli, porkkana, suola, mausteet (mm. laakerinlehti)), vesi, jodioitu suola, mausteet (mm. korianteri, valkosipuli), dekstroosi, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), aromit (mm. paprika), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 90%. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen