
Kariniemen Kananpojan grillimakkara 260 g
Kariniemen grillimakkara on valmistettu suomalaisesta antibiootti - vapaasta kananpojasta. Se on mehevä ja maistuva grillimakkara, jossa lihaa on peräti 90 %.
-
Grilliin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Valmistusaineet
suomalainen broilerinliha, suomalainen broilerinnahka, kanaliemi (kananluut, vesi, sipuli, porkkana, suola, mausteet (mm. laakerinlehti)), vesi, jodioitu suola, mausteet (mm. korianteri, valkosipuli), dekstroosi, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), aromit (mm. paprika), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 90%. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen