Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan kanakorma

Kariniemen Kananpojan kanakorma
700 g

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Intialainen kanaklassikko, joka saa makunsa chilistä ja muista intialaisista mausteista. Lisukkeeksi sopii mainiosti riisi ja salaatti.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä Kanakorma pakkauksessaan uunissa 175 °C kypsäksi n. 60 min. Huom! Kartonkirasian max lämpötila 200°C.

Vinkki: Kypsentämisen loppuvaiheessa sekoita 1-2tl Maizenaa 2 dl kookosmaitoa ja sekoita seos Kanakorman liemeen. Anna kypsyä uunissa vielä 15 min. Koristele kypsä Kanakorma tuoreella korianterilla ja chilirenkailla.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin reisiliha (74%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. sipuli, curry, valkosipuli, inkivääri, kaneli, kardemumma, kurkuma), jodioitu suola, fariinisokeri, maltodekstriini, aromit (mm. kookos), väkiviinaetikka, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). Broilerin alkuperä Suomi. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 539 kJ / 129 kcal
  • Rasva: 7,2 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 1,9 g
  • Hiilihydraatit: 1,8 g
    • josta sokereita 0,7 g
  • Proteiini: 14 g
  • Suola: 1,0 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä:

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.