Kariniemen Kananpojan Kanapekoni grillimakkara

Kariniemen Kananpojan Kanapekoni grillimakkara
260 g

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kanapekoni grillimakkara on valmistettu suomalaisesta antibioottivapaasta kananpojasta. Tämän lihaisan grillimakkaran täyteläisen maun kruunaa kanapekoni!

  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Valmistusaineet

suomalainen broilerinliha, suomalainen broilerinnahka, kanaliemi (kananluut, vesi, sipuli, porkkana, suola, mausteet (mm. laakerinlehti)), kanapekoni 4 % (suomalainen broilerinliha, perunatärkkelys, jodioitu suola, hapettumisenestoaine (E301), savuaromi, säilöntäaine (E250)), vesi, jodioitu suola, aromit (mm. savu)), hunajajauhe (maltodekstriini, hunaja), ruokosokeri, mausteet (mm. paprika) stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo) säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 88 %. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen