Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan koipipala Cuban Mojo

Kariniemen Kananpojan koipipala Cuban Mojo
n. 1,5 kg

icon star empty
icon star empty
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kuubalaisesta keittiöstä tutulla mojo-kastikkeella maustetut kananpojan koivet ovat mitä parhainta kesäherkkua.

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä, pyörittele koipipaloja marinadissa. Paista koipipalat uunissa kypsäksi 200°Cn. 50 min. Voit myös grillata koipipalat grillissä miedolla lämmöllä 30- 40 min kunnes ne ovat kypsiä.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm.valkosipuli, mustapippuri, mandariininkuori, korianterinlehti, kumina, sipuli, paprika), sokeri, etikka, jodioitu suola, aromit (mm. appelsiini, lime, umami), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 540 kJ / 126 kcal
  • Rasva: 5,9 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 1,7 g
  • Hiilihydraatit: 1,6 g
    • josta sokereita 1,1 g
  • Proteiini: 16 g
  • Suola: 0,80 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä:

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.