Kariniemen Kananpojan Koipipala maustamaton

Kariniemen Kananpojan Koipipala maustamaton
n. 1 kg
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan koipipalat on helppo kypsentää grillissä, uunissa tai airfyerilla. Rapeat ja paahteista väriä saaneet koipipalat ovat parhaimmillaan. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Poista pakkaus, mausta ja kypsennä uunissa 200 °C n. 40 min.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin koipipala 100 %. Alkuperämaa Suomi. Pakattu suojakaasuun.

 

  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen