
Kariniemen Kananpojan Koipireisi marinoitu n. 1,2 kg
Kariniemen Kananpojan koipireisi perinteiseen tyyliin maukkaasti marinoituna. Valmiiksi marinoitu koipireisi on helppo kypsentää uunissa. Samaan uunivuokaan voi lisätä esim kasviksia oman mieltymyksen mukaan. Rasiassa 3 koipireittä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
-
Uuniin
Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 200 °C n. 60 min. Vinkki: lisää vuokaan juureksia, currytahnaa, kookosmaitoa ja vettä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valmistusaineet
suomalainen broilerin koipireisi (74 %), vesi, rypsiöljy, lisätty suola (1,1 %), etikka,
maissitärkkelyssiirappi, sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri, valkosipuli),
kasvikuidut (psyllium, herne), aromit (mm. korianteri, muskottipähkinä), sakeuttamisaineet
(ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON,
GLUTEENITON, RUNSASPROTEIININEN.
-
Gluteeniton
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen