Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Marokkolainen kanapata

Kariniemen Kananpojan Marokkolainen kanapata
700 g

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Marokkolaisessa kanapadassa on maukkaita paistileikeitä täyteläisessä,  hedelmäisessä kastikkeessa. Kierrätettävän kartonkirasian voit laittaa  uuniin sellaisenaan.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä Marokkolainen kanapata pakkauksessaan uunissa 175 °C kypsäksi n. 60 min. Huom! Kartonkirasian max lämpötila 200°C. Vinkki: Kypsentämisen loppuvaiheessa lisää n. 2 dl ruokakermaa, hedelmämehua ja kuivattuja luumuja. Sekoita ne tuotteen liemeen. Halutessasi voit kypsentää tuotetta uunissa vielä 15 min.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerin reisiliha (74%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. tomaatti, korianteri, inkivääri, valkosipuli, kaneli, sitruuna,kurkuma, kumina, chili, neilikka), jodioitu suola, sokeri, fariinisokeri, aromit (mm. maito), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineaine (ksantaanikumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). LAKTOOSITON.GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 612 kJ / 146 kcal
  • Rasva: 9,2 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 2,1 g
  • Hiilihydraatit: 1,7 g
    • josta sokereita 1,2 g
  • Proteiini: 14 g
  • Suola: 1,1 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä:

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.